Dykläkare, sjöintyg och höghöjdsläkare hos Medikus i Göteborg

Behöver du hjälp med läkarintyg för dykning eller arbete till sjöss? Vi på Medikus är dykmedicinskt certifierade. Våra dykläkare utför de hälsokontroller som du behöver för ditt läkarintyg.

VI UTFÄRDAR LÄKARINTYG FÖR SJÖFOLK, SJÖINTYG STCW MANILA
För att arbeta som sjöman behöver du ett intyg från en läkare som kontrollerar din allmänna hälsa. På vår mottagning i Göteborg utfärdar vi dessa sjöintyg och sjöfartsintyg STCW Manila, ENG 1, Färoarna.

 • Läkarintyg för sjöfolk STCW Manila, svenskt sjöintyg, ENG 1
 • Dykmedicin Dykintyg

  VI utfärdar dykintyg, läkarintyg och friskhetsintyg för sjöfolk i Göteborg. Hos Medikus kan du göra alla dykmedicinska undersökningar för ditt dykcertifikat under ett tak – EDTC/ESHMC, yrkesdykning enligt AFS samt dykintyg för PADI/scuba. Utrustning för arbets-EKG, rullbandstest och labbanalyser finns på vår mottagning. Det gör det både smidigt och enkelt att utföra hälsokontroller hos våra dykläkare.

  Läkarna på Medikus har stor vana av att utfärda hälsointyg på en mängd olika områden, bland annat dykintyg, friskintyg och läkarintyg för sjöfolk. Boka en tid via vårt kontaktformulär för att komma igång med din undersökning så snabbt som möjligt.

   

  Höghöjdsmedicin

  Turism på hög höjd och äventyrsresor med bergsbestigning har ökat vilket kräver kännedom om hälsorisker såsom frostskador samt hjärn-och lungödem (HACE resp HAPE). Acklimatisering och kännedom om höghöjdssjukans påverkan på individen är viktigt liksom individens hälsotillstånd samt andra förberedelser inför höghöjdsvistelsen inkl medicinering.

  Vi erbjuder hälsokontroller och medicinska konsultationer, vi har egen erfarenhet av bestigning bl.a. på Kilimanjaro. Läs mer här

  Spacemedicine – för dig som vill besöka rymden

  Dr. Maurice Westerlund är godkänd av Virgin Galactic, LLC, för undersökning och riskbedömning av rymdturister. Han är Sveriges hittills enda certifierade rymdläkare och är en av omkring 50 läkare i hela världen som är certifierade av Virgin Galactic. Läs mer om undersökningen och rymdturism här.

   

  Kontakta oss

  Vår mottagning finner du på adressen Långåsliden 24 i området Skår i Göteborg. Kontakta oss för mer information dykmedicin sjöintyg på telefon
  +46(0)31 40 27 28 eller via e-post: info@medikus.se.

  Ring oss för prisuppgift.

  Vid ombokning eller avbokning var god ring eller maila info@medikus.se senast 48 tim innan avtalad tid. Uteblivet besök/sent avbokat besök debiteras.
  Uteblivet besök och avbokning inom 24 tim debiteras full avgift

  Hur människokroppen fungerar på jorden och när man bestiger höga berg, när man flyger eller när man dyker är något vi arbetat med i många år och har lång erfarenhet av. Kontakta oss också för ditt läkarintyg när du skall ut och besöka rymden!

  flygdyk2 IMG_0168 bild-1-rymd