Läkarintyg – Friskintyg – Hälsointyg – Sjöintyg STCW Manila

Medikus i Göteborg kan utfärda en mängd olika friskintyg och läkarintyg. Vi är den enda läkarmottagningen i Sverige som utfärdar alla intyg som behövs för offshore-arbete runt omkring i världen. Vi hjälper dig som är i behov av exempelvis friskhetsintyg, sjöintyg för sjöfolk och ENG 1, sjöintyg STCW Manila eller ett körkortsintyg från läkare men även intyg för dykmedicin. Hos oss finns alla intyg samlade under ett och samma tak. Låt inte något komma mellan dig och ditt nya drömjobb – gör din läkarundersökning hos oss.

Ett säkrare sätt att jobba på

Ställer din arbetsmiljö krav på din hälsa och fysik? Utan rätt förutsättningar för att klara av ett krävande jobb kan en dröm snabbt förvandlas till en mardröm. För att slippa onödiga risker, skador och eventuella dödsfall på arbetsplatsen är läkarintyg många gånger ett krav. Vi följer alltid de regler och föreskrifter som finns enligt lag och som krävs att olika branscher enligt AFS. Det är en trygghet för både dig och din arbetsgivare

Vi utfärdar intyg för:

Det är vår målsättning att du ska känna dig så trygg som möjligt för att kunna ta nästa steg ut i arbetslivet.

Investering för ditt företag

Vill ditt företag utbilda en hel besättning? Eller behöver en del av personalen vidareutbildning? Våra intyg möjliggör fortsatt kompetenshöjning för din personal när de ska vidareutbildas. Vi har genom åren arbetat tillsammans med många företag vars personal behöver speciella intyg för den nya arbetsplatsen.

Intyg som tar dig längre

Idag blir det allt vanligare att man arbetar internationellt, inte minst inom offshore. När du får ditt läkarintyg för sjöfolk, sjöintyg SRCW Manila eller offshore-intyg hos Medikus i Göteborg öppnas en hel värld av möjligheter. Vi är bland annat ensamma om att kunna erbjuda intyg för allt offshore-arbete. Det betyder att du obehindrat kan arbeta på platser över hela världen, till exempel i Norge, UK och Brasilien.

Hos oss är du alltid i trygga händer. Våra legitimerade läkare är specialister på områden som bland annat: internmedicin, allmänmedicin, idrottsmedicin, dykmedicin, intensivvård, anestesi och mycket mer. Dessutom har vi lång erfarenhet och ett nära samarbete med många av de branscher för vilka vi utfärdar läkarintyg.

Kontakta oss

Ring oss för prisuppgift.

Vid ombokning eller avbokning var god ring eller maila info@medikus.se senast 48 tim innan avtalad tid. Uteblivet besök/sent avbokat besök debiteras.
Uteblivet besök och avbokning inom 24 tim debiteras full avgift

Vill du veta mer om våra intyg och få prisuppgift om offshoreintyg, sjöintyg STCW Manila, friskintyg för sjöfolk, körkortsintyg eller några av våra övriga läkarintyg? Ibland kräver intygen speciell provtagning innan de kan utfärdas. Scanna och skicka oss gärna en kopia av intyget så kan vi ge ett bättre svar.
Ring oss på telefon +46(0)31 40 27 28 eller skicka e-post till: info@medikus.se.

intyg3 cw2