Hälsokontroll på ditt företag

ArbetsplatsIbland kan det vara svårt att få tiden att räcka till på arbetsplatsen. Lösningen på problemet är vår mobila mottagning.

Vi har en mobil utrustning och kommer gärna direkt till er arbetsplats.

Där kan vi utföra hälsoundersökningar och vaccinering. Smidigt, snabbt och tryggt.

I mån av tid så finns också möjlighet till sjuksköterskeledda hälsokontroller utförda antingen här hos oss på mottagningen eller ute hos er på företaget

Hälsovård på arbetsplatsen

Vi erbjuder dig och dina medarbetare bästa möjliga vård och våra patienter får alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Under vårt första besök genomför vi en noggrann hälsokontroll där vi skapar hälsoprofiler för samtliga medarbetare.

I vår hälsoundersökning ingår bland annat en läkarundersökning, kontroll av blodtryck, ett vilo-EKG, kontroll av blodvärden sant syn- och hörselprov. Utöver vår ordinarie hälsokontroll erbjuder vi en utvidgad hälsoundersökning för dig över fyrtio eller för dig som tränar mycket. Vi kontrollerar blodprov för prostatacancer PSA till män över 50 år och sköldkörtelhormon TSH till kvinnor över 50 år.

Alla prov och tester som genomförs ligger till grund för den enskilda medarbetarens hälsoprofil. Våra råd och rekommendationer utgår från de olika hälsoprofilerna och testerna följs upp kontinuerligt eller vid behov, beroende på omständigheterna. Genom att genomföra hälsoundersökningarna på ditt företag sparar ni tid och ni slipper boka in tid på vår mottagning. Vi erbjuder helt enkelt hälsovård på din arbetsplats och vårt mål är att er företagshälsa ska vara på topp.

Kontakta oss

Medikus erbjuder ditt företag hälsovård av hög kvalitet, detta tack vare vår hängivna personal och deras stora samlade erfarenhet. Vi utfärdar även hälsointyg för olika yrken samt fritidssysslor. Kontakta oss för mer information om hälsokontroller på företaget på telefon +46(0)31402728 eller via e-post: info@medikus.se. Du kan även fylla i formuläret till höger på sidan och vi kontaktar dig inom kort.

arbetsplats2