Hälsokontroller och utökad hälsoundersökning för företag eller privatperson

Hos Medikus i Göteborg kan du få hjälp med hälsokontroller och hälsoundersökningar under ledning av legitimerade läkare. Utöver vår ordinarie hälsokontroll erbjuder vi en utvidgad hälsoundersökning, där vi förutom arbetsprov också kontrollerar blodprov för prostatacancer PSA till män över femtio och sköldkörtelhormon TSH till kvinnor över femtio.

Vid en full hälsokontroll ingår bland annat hälsoenkät, kontroll av blodtryck, vilo-EKG, kontroll av blodvärden samt kroppsanalys med vår avancerade Tanita-våg. Samtliga av våra undersökningar är ledda av läkare och vi gör alltid mycket noggranna mätningar och analyser.

I mån av tid så finns också möjlighet till sjuksköterskeledda hälsokontroller utförda antingen här hos oss på mottagningen eller ute hos er på företaget

Boka hälsokontroll hos oss.

Hälsokontroll

I en full hälsokontroll ingår hälsoenkät, läkarundersökning, blodtryck, vilo-EKG, lungfunktion och syn- och hörselundersökning. Vi genomför även blodprov, vilket innefattar blodvärde, blodsocker och leverfunktion samt blodfetter. Du är välkommen att göra hälsokontroll även som privatperson.

Utökad hälsoundersökning

Vi kan också erbjuda dig en utvidgad hälsokontroll. Då genomgår du ett arbetsprov på cykel med samtidig EKG-registrering. Vi får en noggrannare bedömning av ditt hjärta och får också ett mått på din kondition och syreupptagningsförmåga. Vi kontrollerar blodprov för prostatacancer PSA till män över 50 år och sköldkörtelhormon TSH till kvinnor över 50 år.

Du får också göra en kroppsanalys med vår avancerade Tanita-våg- Du får bland annat reda på din fettprocent, fettmassa och muskelmassa samt metabolism (BMR) och metabolisk ålder.

Denna hälsoundersökning är extra lämplig för dig som är i färd med att komma igång och motionera. Du är välkommen både privat och som företagskund. Vi utför även undersökningar för dig som behöver hälsointyg, exempelvis hälsokontroll för körkort eller offshore-arbete eller om du skall springa ett maratonlopp.

Kontakta oss

Vi genomför hälsokontroller både i vår mottagning och ute på plats hos företag i Göteborg och Kungsbacka. Vill du att vi kommer och gör hälsokontroller på din arbetsplats? Ring och boka hälsokontroll på telefon +46(0)31 40 27 28 eller skicka e-post till: info@medikus.se. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig.

Vid ombokning eller avbokning var god ring eller maila info@medikus.se senast 48 tim innan avtalad tid. Uteblivet besök/sent avbokat besök debiteras.
Uteblivet besök och avbokning inom 24 timmar debiteras full avgift.

halsokontroll1  halsokontroll3 halsokontroll2 halsokontroll4halsokontroll5