Hälsokontroller och utökad hälsoundersökning i Göteborg både för privatperson och företag

Hos Medikus i Göteborg kan du få hjälp med läkarledda hälsokontroller och undersökningar. Utöver vår ordinarie hälsokontroll erbjuder vi en utvidgad hälsoundersökning där vi förutom arbets-prov också kontrollerar blodprov för prostatacancer PSA till män över 50 år och sköldkörtelhormon TSH till kvinnor över 50 år.

I vår hälsoundersökning ingår bland annat kontroll av blodtryck, ett vilo-EKG samt kontroll av blodvärden. Samtliga av våra undersökningar är ledda av läkare och vi gör alltid mycket noggranna mätningar och analyser.

Hälsokontroll 

Läkarundersökning, blodtryck, vilo-EKG, lungfunktion, syn, hörsel och blodprov, vilket innefattar blodvärde, blodsocker, leverfunktion samt blodfetter. Du är välkommen både som privatperson och företagskund

Utökad hälsokontroll

Vi kan också erbjuda dig en utvidgad hälsokontroll. Då genomgår du ett arbetsprov på cykel med samtidig EKG-registrering. Vi får en noggrannare bedömning av ditt hjärta och får också ett mått på din kondition och syreupptagningsförmåga. Vi kontrollerar blodprov för prostatacancer PSA till män över 50 år och sköldkörtelhormon TSH till kvinnor över 50 år.

Du får också göra en kroppsanalys med vår avancerade Tanita-våg. Du får bl.a reda på din fettprocent, fettmassa och muskelmassa samt basala metabolism (BMR) och metabolisk ålder.

Denna undersökning är lämplig även för dig som är i färd med att komma igång och motionera!

Vi genomför även hälsokontroller på plats ute hos företag i Göteborg med omnejd. Vill du att vi kommer och gör hälsokontroller på din arbetsplats? Ring oss eller boka en tid via vårt kontaktformulär redan idag.

Uteblivet besök och avbokning inom 24 tim debiteras full avgift

halsokontroll1halsokontroll2halsokontroll3halsokontroll4halsokontroll5