Sluta snusa, sluta röka!

Hör av dig för en första konsultation om hur vi på bästa sätt skräddarsyr en lösning antingen för dig som privatperson eller ditt företag.

Kostnaden för nikotinavvänjning är idag en avdragsgill kostnad för företaget.

Vi inspirerar och motiverar med allt från föreläsningar och kurser till enskilda samtal, konsultationer och i vissa fall även medicinsk behandling. Belöningen blir bl a ökad livskvalitet, lägre blodtryck, bättre kondition, längre livslängd, minskad infektionsrisk och att risken för framtida hjärt-kärlsjukdomar minskar.

Nikotinavvänjningsstöd: 
Tobak har blivit den vanligaste yttre orsaken till sjukdomar och för tidig död. Allt fler väljer att sluta röka och snusa för hälsans skull. Vill du också göra det och få ett friskare liv? Vi hjälper dig att bli nikotinfri.

Du kommer till oss och gör en hälsoundersökning. Därefter träffas vi regelbundet för samtal eller har kontakt via telefon och mail. Vi kan också hjälpa till med medicinering vid behov.

Är ni flera personer som vill sluta kan vi erbjuda stöd i gruppträffar. Förutom gruppstödet går vi igenom vad som händer i kroppen när man slutar med nikotin och vilka hälsovinster man gör. Antal deltagare i en grupp är 8-10
personer.

Program
– Informationsmöte
– Stor hälsokontroll
– Uppföljningsmöte 2 veckor efter rökstopp
– Efterkontroll 10 veckor efter rökstopp
– Utvärderingsmöte 6 och 12 månader efter första mötet

Kontakta oss för prisuppgift/offert.

roksnus