Alla offshoreintyg som du behöver på en och samma mottagning

Medikus utfärdar medicinska offshoreintyg. Behöver du intyg för att arbeta offshore i exempelvis Norge, UK eller Brasilien? Vi är ensamma om att kunna erbjuda alla hälsointyg för offshore-arbete runt omkring i hela världen på en och samma plats.

Godkända för utfärdande av offshoreintyg

Arbete offshore ställer höga fysiska och psykiska krav på den enskilda individen. Arbetet ute till havs innebär höga hälso- och säkerhetskrav. Förutom att genomgå en säkerhetskurs på grund av den farliga miljön behöver du även få ett läkarintyg, ett så kallat offshoreintyg. En läkarundersökning och en medicinsk kontroll genomförs för att säkerställa att individen uppfyller de hälsokrav som ställs för offshoreverksamhet. Offshoreintyget krävs för att säkerställa att du inte utgör någon fara för dig själv eller övriga på anläggningen. Medikus är den enda mottagningen i Sverige som kan erbjuda alla hälsointyg som behövs för att få ut ett komplett intyg för offshore-arbete.

Medikus har lång erfarenhet av att utföra läkarundersökningar och därefter utfärda intyg för olika typer av arbete eller myndighetskrav till exempel offshorearbete, sjöfolk sjöintyg STCW Manila, ENG 1, yrkesdykare, körkort och adoption. För att kunna utfärda läkarintyg för offshoreverksamhet ska läkarna vara godkända petroleumläkare enligt de respektive ländernas oljeorganisationer. Vi är godkända för att utföra hälsokontroller och utfärda intyg avseende offshore-arbete i hela världen.

Boka tid för utfärdande av offshoreintyg

Vår mottagning finner du på adressen Långåsliden 24 i området Skår i Göteborg. Kontakta oss för mer information om offshoreintyg på telefon +46(0)31 40 27 28 eller via e-post: info@medikus.se. Du kan även fylla i formuläret till höger på sidan och vi kontaktar dig inom kort.